TALIANSKO

I PORTICI HOTEL BOLOGNA 4

oficiálna kategória

LOKALITA:  Taliansko – Bologna, cca 15 min. od letiska v Bologni

POLOHA: Hotel sa nachádza v historickom centre Bologne v budove paláca Maccaferri, krásnej budovy z konca devätnásteho storočia na dláždenej ulici Via dell’Indipendenza, ktorá je hlavnou nákupnou ulicou Bologne plnou arkád s obchodmi, reštauráciami, kaviarňami.

UBYTOVANIE: Ide o hotel v historickej budove, kde sa secesia stretáva s moderným štýlom, budova bola zrekonštruovaná, izby sú ladené do moderného štýlu so snahou zachovať odkaz historického paláca (napr. 1500 m2 secesných fresiek) • Standard izby (15 – 18m2) sú klimatizované / vyhrievané, vybavené kúpeľňou so sprchou a fénom, šatníkom, písacím stolom, sejfom, telefónom, mini barom, súpravou na prípravu čaju a kávy, TV, WIFI a jedinečným umeleckým kúskom z hotelovej zbierky • Ďalej sú v ponuke väčšie Superior izby (20 – 30 m2), Deluxe izby (25 – 35m2) – v ponuke aj s balkónom, či Family izby (30 – 35m2) a suity.

STRAVOVANIE: raňajky formou bufetových stolov

VYBAVENIE: 4 reštaurácie, Restaurante I Portici má michelinskú hviezdu, Pizzeria Portici ponúka pravú neapolskú pizzu,  2 bary, 1 kaviareň • služby práčovne (pondelok – piatok), WIFI, akadémia varenia, kongresové miestnosti, možnosť usporiadania svadieb a business eventov

NAJVÄČŠIE VÝHODY: Výborná poloha, elegancia, história, skvelá gastronómia

Ďalšie informácie: https://www.iporticihotel.com/?lang=en